Affärsutvecklande relationsbyggare

Vill du jobba med affärsutveckling och rekrytering inom IT tjänster?

– Utvecklas och växa i din nya roll tillsammans med ett trevligt och kreativt gäng?

– Utvecklas med affärsrelationer och teamarbete – en affärsutvecklande relationsbyggare?

Vi vill växa med en mångfacetterad kollega som kommer att ha fokus på affärsutveckling och rekrytering på vår lokala marknad i Öresundsregionen. Du är driven, nyfiken samt vill växa och göra skillnad tillsammans med oss på Ninum.

Arbetsuppgifter

Som Affärsutvecklande relationsbyggare på Ninum jobbar du tillsammans med oss, såväl ledningsgruppen som med våra konsulter. Du kommer till stor del jobba nära spännande kunder för att finna och utveckla möjligheter där Ninum och våra konsulter kan bidra inom deras produkt- eller systemutveckling.

Du kommer att arbeta med att tolka behov, rekrytering, headhunting, offerter, avtal samt underhålla och skapa nya relationer och samarbeten.

Hos oss finns stora möjligheter att sätta din egen prägel på rollen och anpassa den utifrån dina erfarenheter och hur du vill utvecklas. Tillsammans skapar vi en utvecklingsplan där rollen successivt växer med tiden. Vår ambition är att du med tiden växer in i en VD roll.

Din erfarenhet

Vi tror att du har några års bakgrund inom mjukvaruutveckling på något sätt och känner att du nu vill utvecklas inom att arbeta mer med människor och affärer. Vi ser gärna att du har ett intresse både för teknik och relationer – både teknikutveckling i sig och för hur man kan använda teknik och olika kompetenser för att skapa värde för kunden.

Vi värdesätter tydlig och professionell kommunikation både på svenska och engelska, egen drivkraft och flexibilitet inom arbetsuppgifter. Har du erfarenhet av att skriva/tyda/hantera avtal är det en fördel.

Primärt arbetar vi lokalt i Öresundsregionen. Vi ser gärna att du har ett eget lokalt nätverk inom IT-branschen i kombination med en naturlig nyfikenhet och kreativitet att skapa nya spännande relationer. Relationer för oss innebär både med såväl framtida och existerande kollegor som kunder i olika branscher och omfattning.

Vi hoppas också att du, precis som vi, tycker det är viktigt att utvecklas tillsammans med dina kollegor, ha roligt på jobbet och delar våra värderingar.

Vi värdesätter att du tycker om att engagera dig i dina medarbetares vardag och utveckla vår gemensamma verksamhet, både externt och internt.

Vad kan Ninum erbjuda dig?

Vi erbjuder dig att jobba med ett kreativt och varierande arbete i ett engagerat och drivet gäng med gedigen erfarenhet från utveckling och konsultbranschen. Vi stöttar, sporrar och lär av varandra hela tiden. Vi värdesätter initiativ och du får all möjlighet att ta plats, växa och skapa din framtid hos oss. Tillsammans skapar och utvecklar vi relationer med kunder och medarbetare.

Ninum är en arbetsplats där vi värderar en välkomnande, trygg och öppen kultur. Vi värdesätter individen och det finns stort utrymme för kreativitet, utveckling, personlig frihet under ansvar.

Vi erbjuder dig att växa och skapa skillnad tillsammans med härliga kollegor. Vi på tror på att mångfald och en jämnt balanserad organisation ökar såväl kreativitet och innovationskraft som kvaliteten på våra tjänster.

Vi värdesätter att våra medarbetare har möjlighet att kombinera arbete och fritid i en balanserad vardag. Vi uppmuntrar och stödjer aktivt friskvård och kompetensutveckling och har med oss ett medvetet miljö- och hållbarhetstänk i både vårt eget och våra kunders perspektiv. Vi sitter på plats både hos kunder och i våra nyrenoverade lokaler på Ideon.

Ansökan
Vi arbetar med ett löpande urval så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Har du frågor om tjänsten? Välkommen att kontakta Imre Zvorinji på 0739-888 711 eller Jesper Jönsson på 0767-822 199.